søndag 26. april 2009

Bakedag

I dag tidlig våkna vi til regn, så da trudde vi at dagen skulle bli trist og kjedelig. Sondre er veldig opptatt av at han skal hjelpe meg å bake når pappa er på Nordsjøen (som om pappaen baker EVER...), så han foreslo ei bolledeig etter frokosten. Alltid kjekt med baking, så vi satte i gang, Hennie laga deig og da tida var komen for utbaking, såg ikkje vi snurten til bror! Han hadde likevel ikkje tid til sånt, det var så spennande å leike med båtane plutselig! Vel, no har vi altså rykande ferske boller som vi går og mumser på, må vel berre få dei i frysaren dersom det skal bli noko att i det heile tatt. Ps! Legger ved oppskrift til deeeilige boller, fin søndagsaktivitet når det rufser litt ute!

3 kommentarer:

 1. nam,nam! men ikkje minst e det kos å pusle med litt bakst atme ungane=) e he sendt dei og pappsen ut,så kan e pjaske me litt forefallande indretjeneste;P ha en fin dag!

  SvarSlett
 2. hmm...spørs om ikkje det blir baking på mej i morga :o) høyres veldig godt ut!! :)
  Hennie e jo berre knusedeilig, tantekosemose *schmask*

  SvarSlett
 3. No har eg testa ut sukkererstatning med bra hell! Kan ikkje seie at eg kjenner smaksmessig forskjell på sukker og splenda og det er stor forskjell kcalorimessig! Ikkje minst fordi eg får ein propell på 5 år etter meg når han får i seg søtt... Erstatt ganske enkelt 2 dl sukker med 2 dl splenda! lIIIKE GODT!

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails