fredag 24. april 2009

Hei og velkommen til bloggen vår!

Tenkte at eg skulle lage en blogg til oss slik at det blir enklare for folk å følge med på kva som skjer i livet vårt her på Stranda. Det er ganske hektiske dager for tida med mann på Nordsjøen og oppi alt har eg fått meg ny jobb (som eg ELSKER). No er livet nesten for godt til å vere sant, føler vi!

Her heime går det sin vante gang, er utrulig glad for å ha ein så knall barnehage, ungane har det kjempebra der oppe og eg får fred til å arbeide. Dei har dette året også vore uforskamma friske (bank i bordet) og det har vore VIRKELIG mykje bassiluska i sirkulasjon der oppe! Venninda mi Veronika har vel hatt spysjuke for ørtiande gang allerede i år, men her har den mysktisk nok ikkje vist seg... OG TAKK OG LOV FOR DET!!!

Sindre var på intervju i Dolphin Drilling på tirsdagen denne veka og reiste rett ut på Bideford Dolphin onsdagen saman med Pål. Dei har enda ikkje høyrt noko, men det er vel rimeleg at det tek litt tid med sånne ting, + postgang osv... Vi krysser alt vi har av fingrar og tær for begge to i alle fall! Det hadde vore godt for oss alle no om vi hadde fått litt orden i papira og systemet vårt.

Eg har det også maksimalt for tida, er passeleg oppteken i arbeidet mitt, har nok å gjere og dagane gjeng fort! No på mandag reiser eg til Trondheim og blir til onsdagen er over. Det er kjekt å få reise litt, fordjupe seg litt i arbeid og komme seg litt i lag med andre. Kjenner det at eg savner litt det kollegiale, skulle ønske dei var litt nærare her. Men sånn er det altså ikkje, eg har i alle fall et arbeid eg trives med over alt og er superhappy for det! (spesielt i sånne skumle tider!)

Adios for denne gang!

1 kommentar:

  1. Så hææærlig at bloggen er på plass!!! Ej elska jo Sirkus Svorkås!! :D gleda mej til å følge med framover... Legger den til på mine daglige bokmerker, så ej kjem til å titte innom kvar einaste dag!! :) love u!!!!

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails