tirsdag 9. februar 2010

Så prøver vi igjen... puh...

Ja, no blir det spennande å sjå kor lenge motivasjonen held! Vi har no bestemt oss for å prøve en runde til for å få storegutt til å legge seg sjølv, og legge seg villig. Det er lettare sagt enn gjort, så no tenkte vi at han skulle finne opp "premien" sjølv. Det vart så bestemt at han ville ha is kvar dag. Da sa mor NEI! Kompromisset vart is laurdag og søndag, og en tur på leikebutikken når pappa kjem heim (men berre viss han e flink KVAR kveld!) Så er det naturligvis sånn at lillemor også vil krysse på liste, og det må ho vel få :o) Sjølv om ho er greiaste i verden å legge, ho søv før døra er lukka bak meg. Enda godt at vi har ei sånn, når ytterpunktet andre veien ligg på rommet ved sidan av å laga berre uhygge! Så no krysser vi fingrane, og forhåpentligvis listene kvar dag for at det blir vellykka!

6 kommentarer:

 1. Wow for ein nydlig header!!! Veeldig fotogene heile familyen!! Vakre ♥
  Så lurt med Flink gutt/jente liste!! Kryssa fingrane for at det fungerer! Ej he trua i alle fall :)
  Var forresten inne og såg på Web sida til Neras, det er den du har jobba med i det siste ikkje sant?? Den var i alle fall veldig fin. Lika så godt når det er "enkelt" eller kanskje ein kallar det for eit reint inntrykk? Er det du som har tatt bilda som er brukt?
  Imponerande det du har fått til Rita! Flinka!!
  klem frå mej og mine <3

  SvarSlett
 2. Nokre av bilda er kjøpebilder, resten har eg tatt. Det er vanskelig å ta presentable bilder når det er berre ungdommer som arbeider i lokala. Blir mykje tomme brusflasker og sæggisbukser. Så vi laut kjøpe litt også... Takk, er ganske fornøgd, den er rein og enkel, akkurat som vi ville, så alle er nøgd!

  SvarSlett
 3. *humrer*
  Nummer 1: UTROLIG fin header
  Nummer 2: Utrolig kule belønningsskjemaer! Du er en flinking!

  SvarSlett
 4. Om jeg ikke husker feil, er det DU som er flinkingen her! Tenker noen av elementene er fra ditt kit???

  SvarSlett
 5. steik ka fin header du he fått de!!!!
  lykke til me legginga...håpe dokke klare det;)
  vi skulle tatt oss på tak igjen...men dei presisera på bupp at det e viktig å kjenne ette om en he ork og energi til å gjennomføre.
  kjenne e e ikkje heilt der enda...
  håpe du ikkje e so sjuk snuppa! savna de i går kveld;)

  SvarSlett
 6. Oppdatering:
  Vi er no på dag 6 og motivasjonen er enda på topp i Svorkåsleiren. Sondre og Hennie fekk i dag ISKREM til FROKOST, det var hurrarop og høg iskrembart- faktor og det heile skal gjentakast søndag morgon - nam nam! KJEKT!

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails