onsdag 27. mai 2009

Paparazziane er i hus!

Ja, da fant vi endelig paparazziane fra Elias- serien i leikebutikken. Sondre vart så glad at han nesten skreik når han fekk sjå dei! Det er utrulig kor fin leik han har når han er midt inne i Lunvik- værda! Det einaste skåret i gleda er at figurane er skikkelig RÅTTEN når det gjeld kvalitet. Skulle meir enn gjerne betalt en hundrings meir pr. bår dersom dei hadde produsert dei slik at det faktisk går an å leike med dei! Aner faktisk ikkje kor mange Cruser eller Eliaser som har kome i hus pga at den forrige vart knust, men det er ikkje få...

Vel i dag vart no i alle fall ettermiddagsfreden sikra slik at eg fekk gå gjennom alle kleda som ligg i kjelleren og sortert ut kva som skal hit eller dit. Det er no rimelig bankers at det ikkje kjem fleire småtassa her i huset, og det virker som om det er reine jentebølga for tida! I vår vennekrets, er det ingen gutar etter Sondre! Litt pussig, spør du meg... Kleda skal uansett plasserast i litt forskjellige retninger slik at nokon kan gjere seg nytte av dei.

Mor har vore på Moa i dag og gått bananas på Tante Brun! Har blitt sååå glad i kleda fra ChillNorway, kjøpte kjole der til Hennie forrige veke og ho var SÅÅÅ nydelig i den! Eg kjøpte meg ein tunika i lyseblått og en kjole i kvit i dag, pluss en topp fra Kaffe (halv pris den da, paps!)

4 kommentarer:

 1. ahhh..no forstår e chillfeber:)
  E va i sykkylven å handla kle på mandag...
  dei he Cream og Kaffe på Din Stil(skobutikken i underetg.)Blei to tights frå kaffe og ein topp frå Floyd.Hadde aldri trudd at e noken gong sku kunne kjøpe me Floyd-kle B-)

  SvarSlett
 2. Tuva mæ he vorte gla i Elias filmane, he bestilt en del på nettet, blir stas når dei kjem :) spørs om ikkje vi må kjøpe nokre båtar ho kan ha med seg i badekaret også :) det er vel lov sjølv om en er jente? ;)
  Så deilig å kunne unne seg litt fashion Rita, sikker på at han far syns det e heilt greit ;)
  Gla i dokke, kos&klem frå mej :)

  SvarSlett
 3. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 4. Klart det, Cecilie!!! Du har no mange jenter i Lunvik! Som prinsessebåten, Berthe, Krana, Helinor, Kaptein Krutt... E syns ikkje at Eliasserien er spesielt for gutta, i alle fall! Ang. klær trur e far gir balla! Han unner meg det 100%!!! Heldigvis!

  Vera: I KNOW!!! Eg er berre så glad i dei butikkane i Sykkylven, både den du nevner og ikke minst "Det lille hus". Dei har fra Odd Molly, Staff, Cream, Kaffe... Floyd ha masse fine toppa! Tippa dei e supre for deg, dei har så mykje fine tunika no!

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails