mandag 1. juni 2009

Heia Hønndalen!

I går pakka vi sakene og reiste til Grodås på besøk til Kato, Veronika og jentene. Vi kom inn sånn i 12-tida og da hadde allerede begge jentene deira knalla på sofaen. Livet er knallhardt på campingen! Vi skravla litt i forteltet, det blas ganske kraftig, mens ungane leika seg ute på verandaen, eg og Veronika koka sammen en plan om å reise til syden i jula som vi håper skal gå i boks! Den einaste som held oss tilbake er Sindre, som ikkje kan planlegge så langt fram i tid enda. Men om dei bestille, får vi berre håpe et det fins plasser igjen når vi veit om vi kan. Det er unektelig litt kjip, denne usikkerheta om han har fritur eller ikkje... Men det får vi ta på kjøpet no før han får tilbud om fast rotasjon. Da er jo ALT tindrande klart i åresvis framover! Det blir no da 2 veker på og 4 av, og sånn går no dagane! Men det er klart en må ta litt høgde for kurs osv.

På Grodås vart vi svoltne etter kvart, så vi gjekk bort på cafeen, eller hotellet og spiste middag, etterpå satt vi i hotellhagen sånn at vi fikk sole oss og prate mens ungane leika seg kjempefint i lag. Det var blandt anna eit leikehus der som småjentene likte spesielt godt, Mille dreiv mykje å turna mens Sondre hadde det travelt med å drage inn ei flytebrygge! Det vart også tid til ei pils på far og is på barna. Klokka fem luska vi oss tilbake til campingen og vi braut opp for å berge søving i bilen heim. Det gjekk med eit nødskrik, Hennie rulla fleire ganga med augene, men heftig synging og tullelilling fra far i baksetet fikk smilet og latteren på plass igjen! Synes Grodås er perfekt liten plass med utrulig koslig atmosfære, kunne godt tenkt meg hytte der i området! Takk for oss, Hagebakkarane!

6 kommentarer:

 1. Takk for besøket;) Dokke e alltid velkommen tilbake hit!!! og håpe håpe alt går som planlagt!
  heilt nater på å leite ette tur på nettet e no!!!
  Sjekka dinna campen på Sandane,
  såg ikkje so veldig bra ut...
  og hyttene ligg inni en furuskog=MYGG!!!Æssjjjj!
  det vil ikkje vi ha når vi ska kose oss;)
  Tru vi må finne noke rorbue eller liknande...
  for vår del må det bli i veke 28 eller 29( det e då vi he ferie i lag)evnt.helg i partallveke.
  kan kanskje ver kjekt med litt fleire daga enn ei helg,så vi rekk å lande;)
  Tudelidu<3

  SvarSlett
 2. Såg på den eg også, var litt småshabby... Enige der, du! Litt nater eg også, spennande med sydentanker også, synes den Dunas- greia såg bra ut. Ikkje så dyrt heller, men da må vi enten reise den 27. eller så må vi kome heim den dagen... Litt tidlig å tenke på jula også, særlig mtp at det er SOOOMMMMAAARRR!!!!!!!!!

  SvarSlett
 3. hobbyvogn med a-plast telt til salgs på oppsida ta vegen.ser veldig orntli ut der B-)

  SvarSlett
 4. Høyres veldig koselig ut på Grodås, kanskje vi får ta oss en hyttetur samtidig med at dokke e der... så kan vi møtes heile gjengen :)
  hadde vore kjekt å sett dokke alle sammen igjen...
  love u!! <3

  SvarSlett
 5. Kødda du? Det hadde vore konge! Kunne kanskje vi overnatte lamæ dåkke i Stryn? Eller i Hønndaln? Ka du meinte?

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails