søndag 7. juni 2009

Neras lille distriktskontor... :o)

Ja, da var drømmestolen på plass, har sikla på denne stolen fra Slettvoll i uaaaante tider, og no står den altså her, akkurat slik eg ville at det skulle bli! Sukk... Nesten som en stor forelskelse, at det går an å bry seg så mykje om møbla er nesten ufatteleg, men eg innrømmer glatt at eg gjer det! Sånn er det berre!

Eg har altså vore på jobb i Trondheim forrige torsdag og fredag og da eg kom til hytta til mamma og pappa for å hente ungane, var Sondre full i feber og hosta som en gærning heile natta. Vi blei no der til laurdag, så blei det litt hurtig oppbrudd pga at vi fekk melding om at fotballdrakta vi har bestilt til Georg var komen, og han har VIRKELIG venta grusomt på at den skulle dumpe i postkassa! Dei kom no inn etter turneringa hans var ferdig og den passa nesten... om et par år! Men det brydde han seg lite om og strutta rundt, kry som en hane i AC MILAN drakt med KAKA på ryggen! Stooor helt!!!

Etter dei for, vart Sondre gradvis dårligare og han spydde første gang en time etter han hadde lagt seg. Så gjekk det egentlig slag i slag til i dag tidlig, siste gangen han kasta opp var i 9- tida i dag, men han kom seg fort etter litt suppe. No er alt fint igjen, men søstra er ikkje heilt feberfri, så det blir no i alle fall heimedag på dei i morgon.

PS! Trondheimsturen var heilt topp, kjenner eg trives meir og meir i firmaet, den DESIDERT beste jobben eg nokon gang har hatt!!!

3 kommentarer:

 1. NIIICCCEE!!! ja både stolen og at det gikk so bra med bror dinne gongen;)
  hadde tenkt å skrive at no blei e misunnelig på stolen...men lika ikkje misunnelig ordet...for e unne jo DEG stolen=)))men e e litt forelska e oxo...

  SvarSlett
 2. Forstår ka du meina, Vera! Og takk!

  SvarSlett
 3. Steik ka bra Rita!!! Meget fåin kontor, og godt at det gjekk bra med bror dinne gongen!! Love u :)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails