fredag 25. september 2009

JAAA - VI ER TIDLIG UTE!!!


Ja, vi veit det... det ER kjempetidlig å tenke på jul og julehandel! Men det er no ein gong slik at vi gjerne vil planlegge litt innkjøp, i alle fall er eg sånn at eg begynner med julehandelen no og i månadane framover slik at desember ikkje treng å bli strisekk og havrelefse... Alle må nesten få gjere som dei vil i den saka, men eg tenkte eg i alle fall skulle gjere det enkelt for folk å kjøpe til mine, så vi har hatt en aldri så liten BRAINSTORMING her i huset og her er altså resultatet av den! Må no presisere veldig at dette er berre veiledande, lista er nok også i stadig endring og nye ønsker popper opp som paddehatter her i huset! Dei blir no også kjempeglade generelt for gaver, uansett innhold. God jul!!!

PS! Altså... enkelte forslag her er altså meint for mor og far og er i ei prisklasse som berre dei trur er oppnåelig! Men det må no skrivast likevel i tilfelle, tja... NISSEN sjøl skulle lese den, eller noko sånt!

5 kommentarer:

 1. Beundra dej for å være tidlig ute, ingenting som e bedre enn det!!! :) Foine ønskelister det der!! :)

  SvarSlett
 2. Kjekt å få gode innkjøpstips;)
  Men e lurte litt på om vi skal ta med noken få gave til ungane?
  sida vi skal "feriere" julaftan i lag;))))Can't wait!!!

  SvarSlett
 3. Ja, vi MÅ no berre det, da! Litt trist uten... Men kanskje berre nokon vi veit dei får mykje glede og nytte av der nede?

  SvarSlett
 4. Hei Rita. Fant bloggen din via Cecilie si nettside. Utrolig fine bilder du tar.
  Må si det var gøy å få lese litt om dere og se på dere igjen! Nydelig unger dere har! Og du ser kjempeflott ut Rita.
  Mange hilsener fra Annicken Hjelle :-)

  SvarSlett
 5. Hei Annicken!
  Må innrømme at jeg har vært å tyvtittet litt på hytteprosjektet deres også! Veldig spennende og den blir helt sikkert kjempelekker! Drømmen da, med et sted å reise til i helgene, også er dere jo nesten garantert en hvit jul om dere ønsker!

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails