søndag 20. september 2009

Sjå på schnupppa mi!!!

Joooo, vi har hatt en sånn passelig god dag her i Svorkåsheimen, vi voksne var på vennemiddag i går kveld og fekk vel nokre glas for mykje! Men sånn er det, vi koser oss såpass sjeldan med slike aktivitetar, at ein får tåle ein dag med litt urven feeling :o)
Det er i alle fall ingenting som tyder på at ungane tek situasjonen på alvor, Hennie har hatt DET danseshowet i dag, og det er no så ekstra kjekt når ein har ny kjole som står rett ut og alt!!! Bror var berre sånn avmålt interessert, sånne ting begynner å bli passe flaut og han gidd ikkje engasjere seg så voldsomt. Men dei tok no ein svingom i lag også før alt blei sånn jentete for han og mamsen var reine paparazzimamman... Han såg vel for seg overskriftene!!!
Ellers har vi brukt søndagen med mormor og morfar, vi åt restemiddag fra i går, pølselapskaus som eg mekka til alle som jobba i hagen vår. Den tek no form og vi har fått lagt duk i skråninga og sågar planta nokre buske. Etter middagen for vi heim og då ungane var i tralala-land såg vi en sånn passe god komedie og åt masse godteri! Akkurat som i gamle dager!!!

3 kommentarer:

 1. Herlig skjønn e dei,med alle sine påfunn;)))
  Takk for i går!!!! rimlig sliten i dag,men som du sei so ekje det so ofte...og takke f...for det;P kjenne det ikkje e meint at vi over 30 ska holde oss i ditta gamet;)
  e he rydda hus,før e henta unga i tre-tida...
  i kveld he Lene ø vøre her og vi he planlagt kjøkken;)))kjekt ja!!!

  SvarSlett
 2. For ei skjønn lita snuppe da! herlige bilder og pent scrappet var de også! Alltid koselig å ese hva dere sysler med der oppe:-)

  SvarSlett
 3. Hennie er jo berre nydelig, med fiiin kjole og sine skjønne korketrekkera!!!
  Kosemos fra tantecilie :o)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails