torsdag 10. september 2009

Orkdalstur + jobb

Forrige søndag pakka eg unger i bilen og reiste til Orkanger til Bessmor og Bessfar. Eg skulle på jobb to dager i Trondheim og bessmor meldte seg frivillig til å ta seg av avkommet på dagtid. Og det var flaks for meg sidan Sindre er ute på arbeid! Reisa oppover gikk kjempefint, det var ingen antydning til bilsjuke på nokon av dei heldigvis, vanligvis er det oppkast oppetter vindua fleire gonger på turen, så vi har litt skrekkblanda følelser for bilturer med ungane... Det gjekk i alle fall kjempefint og vi kom fram i halv fire- tida. Ikkje lenge etterpå var vi i Ulvåsen på blåbærskogen og ungane fekk springe av seg litt energi! Blåbær var fryktelig godt og barna var blå både her og der! Mandagen var eg på jobb og bessmor og bessfar tok med seg ungane til Hoston på hytta der dei fiska og koste seg heile dagen. Da eg kom heim ordna vi oss og reiste ned til Elizabeth og Jonny, samt jentene deira. Lille Lizabell er sååå skjønn, og eg fekk holde og kose massevis! Vi fekk deilige boller og uhellet var sjølvsagt at eg hadde reist fra kameraet opp i bakkan... Kjipe greier da jenta definitivt burde avbildast!!! <3

Tirsdagen var eg også på jobb i Trondheim og da reiste dei andre + lille Odin opp i Ulvåsen og laga bål og bondegård av kongler... leika der heile dagen og da dei kom att var dei gooode og trøtte, røde i kinna og skikkelig daff! Sånn det skal vere!

Onsdag reiste vi heim, og bessmor er med på lasset! Det er stor stas for både barna og meg, kjekt å vise fram den fine, nye hagen vår som straks er ferdig, skal nok blogge litt om den i morgon. Stor sjanse for at Torgny er ferdig å grave og ordne i morgon, så det blir kjekt å få begynne å plante og styre!

3 kommentarer:

 1. Kjekt med tur=) både i skog og i bil(når det går BRA)!!! håpe du he hatt det like kjekt på jobb som alltid;)gle me te å sjå meir frå Svorkås-Hagen!!!
  klem V

  SvarSlett
 2. ææhh, det er så nedtur med bilsyke unger! Hos oss er det ikke bare Mille som blir bilsyk, men også ho mor...til og med når jeg selv sitter bak rattet (!!!) :-S Kanskje jeg har en litt overaktiv brekningsrefleks? Men det er uansett bra at ingen av de kastet opp på turen. Fantastisk flott bilder ble det også. Du lager så koselig kollasjer! Hvordan går det med jobben egentlig? Er det gøy?

  SvarSlett
 3. Kjempegøy! Trives bare helt fantastisk, så alt der er topp! Merkelig å tenke på at jeg bare var ett knips fra å starte ny utdanning, så snues alt på hodet etter en telefonsamtale!!! Men godt er det! Må nok innrømme at det ikke fristet veldig å sarte med 4 nye år på skolebenken...

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails