fredag 16. oktober 2009

Velkommen til oss!

Hei alle sammen, blir lenge mellom kvart innlegg no når eg er heime aleine... Synd, men en har andre ting å styre med og det har vore noko travelt denne siste tida. Eg var i Trondheim på arbeid igjen forrige veke, så da fekk eg eit hyggelig avbrekk, det er ganske godt egentlig, å berre tenke på seg sjøl, sleppe å rydde og lage mat... Men ellers kan eg faktisk spare meg litt for hotellivet! Det er ikkje ofte eg kan seie at eg søv GODT når eg bor på hotell! Det må i så fall vere da eg var i Molde på Fjordstuene der. Dei hadde GODE senger!!!!
Vi fekk også eit hyggelig avbrekk fra alt regnet dinna veka, trur jammen meg det var tørt i heile 3 dager før det braka laust att! Lure meg på kor alt regnet kjem fra???
Har no fått kosa meg litt med heimesysler også, fann desse kransane på Stranda Blomster som eg tenkte at eg skulle ordne nye dørskilt av.
(Takk Charlen for glimrande id'e!) Photoshoppa litt og VIPS! Kjekt med ein hyggelig velkomst, eller kva?
Huff, hadde gjort en griiisefeil med rettskrivinga og fekk ikkje fred før den vart utbetra, så no er alt korrekt (trur eg!)

5 kommentarer:

 1. WOW!! Kjempe fint Rita!! Alt du gjer e so gjennomført... flinka du!! ;) puss

  SvarSlett
 2. Genialt!!! Kjempe lekkert;)
  ikkje for å ver pirkete,men e der en l for mykje? ;)
  ha ei fin helg vennen <3

  SvarSlett
 3. Oh my GOOOD!!! Naturligvis er det en "l" for mykje!!! No må e ta det opp att! Greier ikkje å leve med en sånn skrivefeil ;o) Tenk at eg ikkje har sett det...

  SvarSlett
 4. Fiksa allerede. Holdt på å bli tul'n!

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails