lørdag 17. oktober 2009

Typisk laurdag!

I dag vart det ein heilt vanlig laurdag her i huset, Sondre og Hennie var ikledd pysj heilt fram til lunsj, og vi tok like så godt lørdagsgodteriet tidlig på dag, da det straffar seg vanligvis å fore dei opp på sukker i barnetv-tid! Vi leika litt inne, det er for grisete ute etter alt regnværet, pluss at vi har ikkje gras, berre ny jord... Uimotståelig for småttiser, så vi fant ut at vi skulle ta en tur på fløten på ettermiddagen. Heldigvis ringte mamman til Iver og lurte på om Sondre hadde lyst en tur dit, og det var ikkje nei i hans munn! Han gikk nesten i taket av glede! Så kjørte vi han dit mens eg og Hennie hadde litt jentetid i lag på Fløten, etter det handla vi litt på Rema 1000, eller Hennie handla litt... Går mest i tomater og kinderegg, men det er ikkje kvar dag vi er på butikken i lag i fred og ro! Pussig når ein har ho aleine, så ser ein så godt kor stressfaktoren ligg i kvardagen. Det er ikkje ho akkurat!
Mens vi var på fløten fikk vi verdens kjekkaste og ærefulle telefon, vi skal få være faddera til Marie også, akkurat som vi var til søstra! Tusen takk til Ulsteinvikerane, det er ei STOR GLEDE!!! No ser lisjetuppa på barnetv, men vi må begynne å røre på oss da bror skal heim også. Adios!

5 kommentarer:

 1. Det er jo vi som skal seie tusen takk!!
  Tusen takk for at dokke vil være fadder til Marie òg! Gollj!! :) love u

  SvarSlett
 2. Hennie er forresten nydelig som alltid!!! klem fra tantecilie <3

  SvarSlett
 3. Det e virkelig godt å få tid til dei en og en,
  e tenke at e må prøve å få til det litt oftare...
  Gjer så inderlig godt i hjertet å kunne gi full oppmerksomheit(og bli kvitt litt skyldfølelse)
  til vanlig handla det mest om å skille dei i krangel:(
  Vi bli berre so stressa av alt som e so dumt og ujettfejdi!!!

  SvarSlett
 4. Gratulerer så mye som faddere for lille Marie!:-D Koselig! Hennie er bare vakker...men er det sånn som alle sier? At gutter er mer krevende enn jenter? mer futt og fres?

  SvarSlett
 5. Dette var et vanskelig spørsmål, egentlig... Sondre er litt sånn ADH- aktig, siste handlerunde presterte han faktisk å STEILE med handlevognen! Altså sånn at han falt på ryggen og fikk handlevognen foran seg! Så er det naturligvis knas å kræsje med alle hyller og noen mennesker som kommer i veien og løpe alle radene så fort som det går an! Sånn er en handlerunde med han... Men han er en litt forsiktig gutt sånn psykisk, litt mørkeredd og kosete, litt myk og mellow, liksom. Hennie er TØFFERE ENN TOGET, men har ikke denne indre uroen som broren har. Hun sovner f.eks. i løpet av ett halvt minutt etter hun har sagt godnatt og trenger ikke all denne kosen og sitte i fanget og sånt tull... Sondre sovner, hvis vi er heldige, en time etter han er i seng... Så frustrerende at du kan ikke tro det!

  Du snakker også litt om dette at Mille er et trassetroll. Hennie har ikke SNEV engang!!! Sikker på at hun bare samler sammen alt hun kan, så kommer det i trippel dose når hun bestemmer seg for det! *bitenegler* Trass i kombinasjon med tøffere enn toget kan umulig bli bra?

  Takk for gratulasjon, er meget happy selv og synes det er en stor ære! Man får unektelig et litt tettere bånd til de når man er faddere og det er bare positivt!

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails