mandag 28. desember 2009

Alt blir så mykje lysare med snøen!

Kan tru mora kjente det på gikta i forgårs at det skulle bli snø ute! Og snø blei det, i lange baner!!! Det er superkjekt for både voksen og stor det, berre ein har kle og utstyr for å komme seg ut! No har ikkje eg vinterdress, men eg tredde på meg Sindre sin aaalt for store, bretta opp armer og bein, lånte den store hua hans med klaffer for ørene og kledde opp barna likedan. Og ut i snøen bar det! Vi tok med snowraceren og gikk opp på markane oppom mamma og pappa for å renne der, men den vart for tung å drage. Mormor hadde akebrett, så da krangla vi godt kvar gang om kven som skulle styre og kven som skulle sitte bakerst, trur storebroren greide oftast å megle seg til styrarrolla, og det var kanskje like greit da lillemor ikkje akkurat er veeeldig flink å sikte på vegen :o) Kava litt rundt, hoppa på trampolina litt og lagde snølykt med Malene før det bar heimover igjen. Her rydda vi snø fra bilen og gjorde litt ryddegreier i garasja, men Hennie var så trøtt og sleten at ho skreik for alt mulig. Ergo gjekk vi inn i varmen til heimebakt brød med brunost og kakao. Mmmmmm!!!! Glad i snø, eg!

3 kommentarer:

 1. Så kjekt å sjå at dei kosa seg, goingane våra!! Omtrent det samme vi har gjort her i dag, ute og herja i snøven...medan brøda baka seg i ovnen! :) Deilig å komme inn igjen til nysteikt brød...løvli <3 Tuva var også trøtt og sliten når vi stakk inn igjen...veeeeldig grinete ;)
  Kjempe fine bilder, og montasje <3 flinka!! klem

  SvarSlett
 2. Hei Rita!
  Dette hørtes hyggelig ut.For en trivelig blogg du har. Masse fine bilder av vakre barn og masse annet trivelig folk. Skal si du er flink til å stayle bloggen din og. Hvordan i allverden har du fått til bldene inn i snne fine rammer? Du kunne holdt kurs du. Flotte bilder du tar også. her i Bergen har vi et nydelig vintervær for tiden.det blir skikkelig julestemning ut av det.
  Kos deg videre i romjula

  SvarSlett
 3. For det første har jeg bra kamera, så har jeg stor interesse av å få til gode bilder og øver meg mye på manuelle innstillinger på kameraet mitt. Jeg har hatt speilrefleks i over 10 år, men etter den digitale verden åpnet seg, hadde jeg først 350D, nå i vinter kjøpte jeg meg 500D og har ikke angret ett sekund! Montasjene mine lager jeg av digitale elementer jeg kjøper over nettet. Jeg setter stort sett sammen enkeltdeler til å bli ett stort bilde og da bruker jeg et program som heter Photoshop CS4. Dette er et proffprogram som både er dyrt og er noe avansert å sette seg inn i. Jeg kan det fordi det er jobben min og har vært det i lang tid. Utrolig koslig navn du har, at du hedrer henne på denne måten. Tenker på henne veldig ofte, særlig denne vinteren har vært full av denne sykdommen... Mange rundt oss er rammet.

  Om du vil undersøke litt om digital scrapping, her er noen linker:
  www.afterfivedesigns.com/shoppe/home.php
  www.shabbypickledesigns.com/boutique/manufacturers.php?manufacturerid=24
  www.catscrap.com/index.html

  Kos dere videre i jula og hilse Svein og barna fra oss!

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails