mandag 22. mars 2010

Prosjekt NY KJØKKENSOFA

I går sydde eg nye putetrekk til kjøkkenbrisken vår, og det var ikkje for tidleg! Heile sofaen har irritert vettet av meg, den hadde opprinnelig ca 20 småputer i ryggen som til ei kvar tid såg ruskete og rotete ut. Ved et slumpetreff fann eg desse gigaputene på Stoff og Stil, og når ein først er i gang, blir det fort nytt trekk også! :o)

Nå står det att å få sydd meg slipcover til stolane, trøste og bære, aner ikkje korleis eg skal gå fram, får kanskje fri til min gode nabo, Charlen??? Ho er spesialist til sånne ting, så kankje kan ho gi meg gode råd. Planen min videre, er å tapetsere veggen der veggordet er malt på, pussig kor fort lei ein blir av sånne ting :-/ Har superduperfin tapet fra Laura Ashley liggande som skriiik etter å få henge nettopp her, så det blir vel ei råd, tenker eg!

Det er også spennande alt anna som ligg på teiknebordet her i huset, det blir no ny kjeller med det aller første, pappa skal hjelpe oss å fikse, idéane poppar opp som paddehattar her i huset, så det blir kjempekjekt å kome i gang! Dessuten så er våren i full anmarsj her og da livner vi litt opp igjen, i alle fall er det sånn med oss <3

6 kommentarer:

 1. Ahh...ser veldig fint ut Rita!!! Sånn som ALT anna i huset dokka!!! Skulle ønske at vi fekk det til like bra her heime... :s
  Må sei du imponera med både det eine og det andre for tida.... sying, strikking, fotografering og alt anna du gjer på om dagane! Skjøna at våren nærma seg og du oser av energi og skaparlyst!!! :) Det er bra snuppa, slikt lika vi!!! :)
  spennande med kjellaren....må gjerne vise oss tegningane! :) klem

  SvarSlett
 2. ka fint det blei da;)
  synst du den e bedre å sitte i no da?
  ja deilig med vårfølelse...
  uuutrulig fint bilde ta Hennie-snuppa, med guttjente-brus;)))
  og andre nye fiiiiiiine bilde her inne...

  SvarSlett
 3. Kjempefint med nye puter og trekk på kjøkkensofaen Rita :)
  Du er en kvinne med mange talenter :)
  Er spent på kjellerprosjektet dåkkes også.....

  SvarSlett
 4. Takk Terese, og Vera; ja, det blei mykje bedre! Putene er kjempefaste og virker veldig stødige. Veit du, begynne å få litt dreisen på fotograferinga etter eit lynkurs med Silje. Det er ofte små justeringer som betyr alfa og omega, har eg skjønt.

  SvarSlett
 5. Fekk kjempekoslig sms fra naboen i går "klart e skal hjelpe deg! :o)" Charlen

  Tuuusen takk!

  SvarSlett
 6. Hei!
  Så fin kjøkkensofa dere har! Er i ferd med å planlegge noe lignende (må bare hente slegga å ta ned en vegg først!!)
  Er brisken noe dere har snekret selv, eller er den kjøpt?
  Hilsen Rita fra Trøndelag

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails