lørdag 5. juni 2010

Rastlaus!


Har så fryktelig lyst å reise vekk akkurat no, treng noko å sjå fram til. Etter Sondre vart operert, var vi litt usikre på om det gjekk an å planlegge ferie eller ikkje, men kanskje det aller beste hadde vore å ta ein tur berre eg og Sindre? Sånn litt utanfor ferien, altså? Gudane skal vite at det er laaangt mellom kvar gang eg og han finn på noko aleine og det er som regel samvittigheta som sett grenser for egne utflukter. Oppi alt ønsker eg at alle skal få bli med om noko kjekt skal skje!

Da kunne det kanskje vere greiast å vinne eit tur? Så slepp mammahjertet å føle sånn dårlig samvittighet for å prioritere seg sjølv? Denne konkurransa kom eg over og tenkte det kanskje var verdt eit forsøk. Paris eller London??? Ja, kven veit? Har aldri vore i nokon av byane og tykkjer begge er like forlokkande... Men valet falt på London pga at eg har lyst å SHOOOPPPPPEEE!!! Og kor kan ein best gjere det? :o)

2 kommentarer:

 1. Hihi e valgte Paris;)))
  E synst det e en god ide!!! berre dokke to;)
  Det hadde dokke VIRKELIG fortjent!!!!
  men du kan shoppe i Paris oxo;)))
  E he vør berre plassa,og he ikkje så veldig lyst til London igjen,men Paris ga viiirkelig meirsmak...
  godt å kome heim tenke e;)
  løv ya!!

  SvarSlett
 2. Ja dokke fortjene virkelig ein tur, håpe du (eller vera;) går av med seieren!! LYKKE TIL :)
  Og berre slik det er sagt... om du ikkje vinn, så syns ej du og han far skal ta dokke ein tur likavel! Det kan dokke gjere utan so mykje som føle eit SNEV av dårlig samvittighet!! Slik er det med den saken! ;D gla i dåkk ;) klem

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails