mandag 2. november 2009

Vi <3 Ulsteinvik!!!

Ja, da var vi heime etter ei kjempekoslig helg i Ulsteinvik med verdens beste venner!!! Det var eit par hundre nye bilder på minnebrikka igjen, eg og Cecilie er reine paparazzimammane som snik seg rundt overalt og knipser. Ungane går med smilet på autopilot snart! He-he, tenkte på det at en kanskje må sjerpe seg snart, her opplever vi barndommen gjennom eit objektiv, det er sikkert og visst! Men sånn er det, og det vart MYKJE snakk om damenes store hobby; FOTO! Kjekt å ha nokon å diskutere sånne ting med også, og gi litt tips og råd og prøve kvarandre sitt utstyr. Eg fekk testa ut blitsen til Cecilie, og en sånn SKAL i hus her også! Heilt enormt å sjå forskjellen på hennar og min innebygde.
I alle fall, fredagen gjekk no sånn dei bruka, klokka var no halv fem innan vi kom ut og vi fekk servert heimelaga husmannskost av mor sjøl, kjøttboller i frikassèsaus og det var JAMMEN SNADDER!!! Den må vi prøve å kopiere en gang. Så leika ungane mens vi taut, og plutselig var det leggetid. Laurdagen kosa vi oss inne på formiddagen og etter Stian hadde gjort nokre ærend, bl.anna litt pølsekjøp, reiste vi i samla tropp til det vi trudde heitte Amerikaskogen, som kanskje ikkje heiter det likevel... Men vi kalla den det, og jøsses for ein fin leikestad! Eit eventyr utan like for ungane og dei vart både svette og sletne etter all aktiviteten. Vi grilla pølse i grua og ungane kunne nok ha vore der heile dagen, men lisjemora måtte heim og få mat, vi voksne fraus og Sindre hadde pådratt seg ein ALVORLIG skade etter ei freesbeeulykke, såpass at han seinare på kvelden hadde problem med å gå! Sånn er det når man snart fyller TRYGVE år, ein blir ikkje sprekare med åra akkurat! Kvelden gjekk med til masse Mariekos <3, ho er berre knuuusedeilig og supersnill bebiss, barnetv og hyggelige samtaler (inkl. tonnevis med smågodt) :/
Søndagen gjekk altfor fort, klokka ca ett var vi på veg heim, har pussa opp soverommet vårt på loftet, som på sikt skal bli gjesterom når vi flytter i kjelleren, så var gira på å komme i orden før eg skulle på klubb om kvelden. So long, Hatløy/Korsanarane, we <3 u!!!

4 kommentarer:

 1. Love u 2 Svorkåsarane!! Vi he hatt ei fantastisk koselig helg!! :) Håpe det ikkje blir lenge til neste gang :)
  Ej skal legge ut en lang bildeserie fra Amerikaskogen på bloggen min... så fort ej klare ;) en DEL bilder å velge mellom...hihi.. :)
  HaHaHa...må flire ta na Svorkås sjæl... saftig tryn! Stakaren...

  SvarSlett
 2. Mammarazzier er bra! Skulle ønske jeg hadde noen som delte min fotoentusiasme her nede. Kjempefine bilder, Rita! Og koselig innlegg!

  SvarSlett
 3. "Kjekt å ha nokon å diskutere sånne ting med også, og gi litt tips og råd og prøve kvarandre sitt utstyr."

  Her måtte e berre flire litt for meg sjøl... Og kom samtidig på den middagen vi hadde ilag med Renate og Arne...

  SvarSlett
 4. Priceless den kommentaren fra Sindre! Kjem nok til å huskast leeenge! :o)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails